Tepelzuigers

Waarom aan tepels zuigen?

Tepels zijn bij mannen en vrouwen erogene zones. Dat betekent dat deze lichaamsdelen gevoelig zijn voor erotische prikkels. Wanneer de tepels worden gemasseerd of gestimuleerd, kan je heel opgewonden geraken. De tepels stimuleren kan je met vingers, tong, maar ook met aangepaste seksspeeltjes zoals tepelklemmen of tepel...

Waarom aan tepels zuigen?

Tepels zijn bij mannen en vrouwen erogene zones. Dat betekent dat deze lichaamsdelen gevoelig zijn voor erotische prikkels. Wanneer de tepels worden gemasseerd of gestimuleerd, kan je heel opgewonden geraken. De tepels stimuleren kan je met vingers, tong, maar ook met aangepaste seksspeeltjes zoals tepelklemmen of tepelzuigers.

Het zuigen aan tepels is leuk tijdens het voorspel, maar ook fantastisch tijdens een vrijpartij. Het zuigen aan de tepels zorgt voor harde tepels. Harde tepels zien er mooier en sexier uit. Je partner krijgt duidelijk te zien dat je opgewonden bent. Harde tepels tintelen zachtjes en zijn gevoeliger voor aanrakingen. Met een tepelzuiger kan je dit gevoel creëren, alleen veel intenser. 

Tepelzuiger? Lekker!

Tepelzuigers zijn unieke seksspeeltjes. Ze werden ontwikkeld om de tepels te stimuleren en te masseren. Tepelzuigers worden te vaak als minderwaardige seksspeeltjes beschouwd. Men vergeet dat het bij seksspeeltjes niet altijd rond penetratie moet draaien. Stimulatie van de tepels kan erg opwindend zijn.

Het klopt zelfs dat sommige mannen en vrouwen tot een orgasme kunnen komen wanneer de tepels worden gemasseerd. Een borstorgasme is een bijzondere variant. Hierbij worden de borsten stevig gemasseerd en kan de vrouw een orgasme krijgen zonder dat haar clitoris of vagina wordt gestimuleerd.

Gebruik van tepelzuigers

Tepelzuigers plaats je op de tepels. Afhankelijk van het model druk of draai je aan het seksspeeltje. Voor personen die extra stimulatie wensen is er een tepelzuiger met vibratie of tepelzuigers met pompje. 

Tepelzuigers zijn erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn (mits het correcte gebruik) volledig veilig. De kans dat via tepelzuigers een geslachtsziekte wordt overgedragen is bijna onbestaande. Het leukste voordeel aan tepelzuigers: het zijn discrete en erg goedkope lovers. De schattige en meest verkochte tepelzuigertjes heb je voor slechts 8.99 euro!

Te grote tepels?

Tepelzuigers passen altijd. Uiteraard is de grootte van je tepels bepalend voor de sterkte van de zuigkracht. Het tepelzuigersetje heeft verschillende ringetjes. Hoe kleiner het ringetje, des te strakker spant het ringetje om je tepels, en des te heviger voelt de zuigkracht. Een ringetje dat rond je tepels zal passen, zit er zeker bij.

Lees meer: clitorisstimulators

More

Tepelzuigers There are 5 products.

Subcategories

 • Casual Dresses

  You are looking for a dress for every day? Take a look at

  our selection of dresses to find one that suits you.

 • Evening Dresses
  Browse our different dresses to choose the perfect dress for an unforgettable evening!
 • Summer Dresses
  Short dress, long dress, silk dress, printed dress, you will find the perfect dress for summer.
Showing 1 - 5 of 5 items
Showing 1 - 5 of 5 items