Voorbinders vrouwen

Voorbinddildo's voor lesbiennes

Voorbinddildo's voor vrouwen zijn meestal vol en stevig. Deze seksspeeltjes worden gebruikt door lesbische vrouwen, maar ook hetero-koppels genieten van een voorbinder. Lesbiennes gebruiken een voorbinddildo om hun vrouwelijke partner te trakteren op een vaginale verwenbeurt. Ze worden uiteraard ook gebruikt om de...

Voorbinddildo's voor lesbiennes

Voorbinddildo's voor vrouwen zijn meestal vol en stevig. Deze seksspeeltjes worden gebruikt door lesbische vrouwen, maar ook hetero-koppels genieten van een voorbinder. Lesbiennes gebruiken een voorbinddildo om hun vrouwelijke partner te trakteren op een vaginale verwenbeurt. Ze worden uiteraard ook gebruikt om de vriendin anaal te penetreren.

Een voorbind-dildo is een handig en leuk seksspeeltje. Een groot deel van de vrouwen vindt een vaginaal orgasme lekker en verrassend. Vrouwen kennen elkaars lichaam en weten dus hoe lang dat ze hun vriendin moeten penetreren om ze te trakteren op een ongelofelijk orgasme.

Voorbinddildo's voor hetero's

Hetero vrouwen dragen een voorbinder om hun man anaal te bevredigen. Bij anale seks voelt een voorbinddildo fijner en realistischer dan een ander seksspeeltje. Voor een superrealistisch gevoel kies je best een voorbinddildo met een realistisch uitziende, levensecht voelende penis (bijvoorbeeld Super Women voorbinddildo).

Toch liever een speciaal gevoel? Met de Vac-U-Lock voorbinder met verwisselbare dildo's kan je lekker variëren. Je draagt een voorbinder met opzetstuk, waar je verschillende dildo's op kan zetten.

Om samen te kunnen genieten bestaan er dubbele voorbinders zoals de Duo voorbindpenis. Deze voorbinddildo's hebben twee penissen. Het ene stuk breng je vaginaal in, met het andere kan jij je partner anaal penetreren. Telkens wanneer de buitenste penis naar binnen stoot, stoot de binnenste penis in de vagina.

Bandjes of niet?

De voorbinddildo's voor vrouwen worden ook wel voorbinders of voorbindpenissen genoemd. Er bestaan twee modellen. Je hebt voorbinddildo's met (verstelbare) bandjes en voorbinders die je vaginaal inbrengt. De eerste soort voorbinddildo's draag je op de heupen. Meestal zijn de bandjes verstelbaar (door middel van bijvoorbeeld gespen), zodat ze voor iedereen passen. Een speciale versie is het latex korset met voorbinder. Het is een compleet sexy korset met voorbindpenis in fascinerende kleuren.

Voorbinddildo's die je vaginaal inbrengt lijken sterk op dubbele dildo's. De Bend Over Boyfriend is het populairste model. Je brengt het gedraaide stuk vaginaal in. Het langwerpige deel gebruik je om je vriend of vriendin te verwennen. De strapless voorbinder met vibratie is de meest kwalitatieve dildo in dit assortiment.

Voorbinddildo's waar je mee kan experimenteren zijn Share Voorbinder en Share XL. Deze voorbinders zonder bandjes zijn gemaakt van siliconen. Siliconen is een kwalitatief materiaal dat goed te onderhouden is. Leg de voorbinddildo even in de koelkast of warm hem op onder lauw water. Het afwisselende gevoel van temperaturen is een heuse verrijking voor je seksleven.

Lees meer: seksspeeltjesvoorbind-penis

More

Voorbinders vrouwen There are 2 products.

Subcategories

  • T-shirts

    The must have of your wardrobe, take a look at our different colors,

    shapes and style of our collection!

  • Blouses
    Match your favorites blouses with the right accessories for the perfect look.
Showing 1 - 2 of 2 items
Showing 1 - 2 of 2 items